A priložnost za dodatno nagrado bo ostala še za vse tiste, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo naslednji teden (!) izžrebali dva srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS2C, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 120. krogu ste morali odgovoriti na vprašanje, kdo je v skupnem seštevku zmagovalec letošnjega svetovnega pokala v smučarskih skokih. Pravilen odgovor je bil Gregor Schlierenzauer, srečni izžrebanec pa je Branko Pipal, Migojnice 2 a, 3302 Griže. Iskreno čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek. Glasujete lahko tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti tudi svojega imena in naslova.