A priložnost za dodatno nagrado bo ostala tudi za vse tiste, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo namreč v mesecu marcu znova izžrebali dva srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS2C, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 117. krogu ste morali odgovoriti na vprašanje, kdo je na svetovnem prvenstvu v Liberecu osvojil zlato kolajno v smučarskih skokih med posamezniki. Pravilen odgovor je bil Andreas Küttel, srečni izžrebanec pa je Matjaž Škoporec, Podjunska 24, 1000 Ljubljana. Čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek. Glasujete lahko tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti tudi svojega imena in naslova.