V četrtkovem dvoboju skupine E je Olympiacos premagal Asseco Prokom (84:71), v skupini F je Maccabi klonil proti moštvu Real Madrid z 69:73, Alba Berlin pa je vpisala poraz v dvoboju proti moštvu iz Barcelone (57:75), ki je igralo brez poškodovanega Jake Lakoviča.

V skupini G je bilo moštvo Lottomatice slabše od Panathinaikosa (71:90). Slovenca Sani Bečirovič in Primož Brezec sta se lahko pohvalila s povprečnim dosežkom za Lottomatico. Bečirovič je v 22 minutah vpisal šest točk, tri skoke in dve podaji, medtem ko je bil Brezec malce uspešnejši od soigralca z osmimi točkami in petimi skoki. Že v sredo je moštvo Unicaje s 74:78 doma klonilo proti Partizanu.

V skupini H je v sredo moštvo CSKA Moskva premagalo ekipo Montepaschi Sieno (95:71). Smodiš je v 30 minutah na parketu vpisal 22 točk, 4 skoke in 3 podaje za CSKA, njegov soigralec Erazem Lorbek, ki je bil pod obroči dve minuti dlje, pa 14 točk in 12 skokov. Fenerbahče Ülker je v sredinem dvoboju klonilo proti Ciboni (64:86). Emir Preldžić je v 25 minutah vpisal 10 točk ter po štiri skoke in ukradene žoge ter tri podaje za Fenerbahče.