Toda priložnost za dodatno nagrado bo seveda ostala tudi za vse tiste, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo namreč v mesecu marcu znova izžrebali dva srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS2C, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 110. krogu ste morali odgovoriti na vprašanje, katera reprezentanca na letošnjem svetovnem prvenstvu v rokometu na Hrvaškem brani naslov iz leta 2007. Pravilen odgovor je bil Nemčija, srečna izžrebanka pa je Katja Trobec, Cankarjeva 15, 5000 Nova Gorica. Čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek. Glasujete lahko tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti tudi svojega imena in naslova.