Slovenci so na štirih tekmah osvojili samo osem točk, potem ko so pred turnejo napovedovali eno uvrstitev na tekmi do desetega mesta, v skupnem seštevku pa so bili daleč od načrtovanega petnajstega mesta, saj je najboljši Kranjec na 31. mestu.

"Turneja nikakor ni za pozabo, ker sem se na njej tudi nekaj naučil. Če ne bi bilo nepravičnega sistema dvobojev, bi imel še kakšno točko več. Pričakoval sem več, zato sem razočaran, vendar ne bom vrgel puške v koruzo in bom trdo delal naprej. Težko karkoli povem o tem, kaj je narobe, potem ko smo poleti trdo garali," je vtise s štirih skakalnic strnil Robert Kranjec.

Mitja Mežnar je bil 32., potem ko je za le meter izgubil dvoboj s Švicarjem Andreasom Küttlom, vendar je ostal optimističen: "Potrebujem le vložek treninga in znova bom med dobitniki točk svetovnega pokala, kot sem bil na začetku letošnje sezone." Jernej Damjan je bil 33., po še tretjem porazu proti Martinu Schmittu, zato je Nemec menil, da mu Ljubljančan prinaša srečo. "Najrajši sploh ne bi ocenjeval svojega nastopa na turneji. Če bi vedel, kaj pomaga priti nazaj na pravo pot, bi takoj podpisal, da najdem znova svoj sanjski skok," je povedal Jernej Damjan.