1. Z vsakodnevnim tresenjem testisov (lahko tudi s tresenjem in stanjem na prstih) se med drugim krepi življenjska sila in povečuje količina semena.

2. Pretirana spolna razdraženost se lahko med drugim umiri s tuširanjem, umivanjem oziroma z masažo spolnega uda s hladnim vodnim curkom.

3. Seme ima v sebi obilo hranilnih snovi, hkrati pa tudi razne povzročitelje bolezni. Na to vsekakor ne pozabite pri oralnem oziroma ejakulativnem ljubljenju.

4. Ženska, ki doživlja pogoste orgazme, predno pride do globoke vaginalne ejakulacije, ima več možnosti, da rodi hčerko kot tista, katere partner po hitrem postopku ejakulira, se obrne in zaspi, ona pa ostane spolno nepotešena in nezadovoljna. To naj bi bil eden glavnih vzrokov za vojno med spoloma.

5. Glavni vzroki erekcijske nezmožnosti so običajno posledice utrujenosti, psihične nezainteresiranosti, stresa, kostnega raka, boleznsko oz. energetsko šibkih ledvic in prostate, prepogostih ejakulacij, slabo kvalitetne krvi.

6. Coca Cola, narkotiki, industrijsko predelana živila, sintetična in tesno oprijeta oblačila itn. so glavni vzrok šibke funkcije ledvic, prostate, jajčnikov in testisov (hormonski vzrok neplodnosti oz. oslabljene spolne funkcije).

7. Vaginalne infekcije se med drugim zdravijo tudi z umivanjem vagine v raztopini vode in domačega jabolčnega kisa, v posebej za te namene uporabljeni posodi.

8. Dolga kopanja in tuširanja so naporna za organizem; skozi kožo se izlužijo mineralne snovi. Izjema je morska voda. Na vzhodu se priporoča vsakodnevno drgnjenje oz. frotiranje organizma z mokro in potem suho briačo (Previdnost ni odveč: po materinih znamenjih, bradavicah, drugih poškodbak kože bodite pazljivi, da jih ne poškodujete).

9. S stanjem na prstih, s stisnjenimi zobmi in navznoter in navzgor potisnjenim trebuhom se med uriniranjem ohranja energija v notranjosti organizma... krepijo pa se tudi dlesni. Koristno pa je tudi stisniti anus, zadržati kontrakcijo 1-3 minute (s tem preventivno delujejo proti nočnemu izlivu semena) po vsakem uriniranju.

10. Odsvetuje se oralno ljubljenje po konzumiranju kruha s kvasom, zlasti z neumitimi zobmi (možnost vaginalnih infekcij). Oralno ljubljenje lahko sproži pri moškem, bolnem na srcu, tudi srčni napad (hiperstimulacija področja srca na glavici uda).

11. V primeru krvavitev v urogenitalnem predelu se priporoča počitek, začasna splona vzdržnost in obisk pri zdravniku. Eden od možnih vzrokov je lahko tudi poškodovana maternica pri spolnem odnosu.

12. Misijonarski položaj se ne uporablja pri trebušnih hernijah, kadar povzroča nelagodje in bolečino (npr. v nosečnosti in pri poškodbah maternice)

Več preberite na www.sexation.info.