A priložnost za dodatno nagrado bo ostala tudi za vse tiste, ki boste poslali pravilen odgovor. Med vsemi bomo v drugi polovici decembra izžrebali dva srečneža, ki bosta dobila bogati nagradi: vstopnici za kombinirano savno za dve osebi, ki ju poklanja Sokol Group d. o. o., in uro Polar FS2C, ki jo podarja podjetje IntAct d. o. o.

V 96. krogu ste morali odgovoriti na vprašanje, katero državo (kot njen edini predstavnik med desetimi klubi) v hokejski ligi EBEL zastopa Alba Volan. Pravilen odgovor je bil Madžarska, srečna izžrebanka pa je Beti Demšar, Cesta svobode 26, 4240 Radovljica. Čestitamo!

Obkrožite pravilni odgovor in nagradni kupon nalepite na dopisnico ali ga dajte v ovojnico. Pošljite ga na naslov Dnevnik - šport, Kopitarjeva ulica 2 in 4, 1510 Ljubljana, s pripisom "za športni kviz". Rok za zadnje veljavne odgovore je ponedeljek. Glasujete lahko tudi na spletnem naslovu www.dnevnik.si. Če boste odgovor poslali po elektronski pošti, pišite na sportni.kviz@dnevnik.si. Nikar ne pozabite navesti tudi svojega imena in naslova.