Novi sodelavec bo med drugim programiral spletne in mobilne aplikacije, razvijal spletne aplikacije na storitveni arhitekturi, načrtoval in razvijal storitvene podporne aplikacije, prilagajal spletne strani za različne brskalnike in prenosne naprave ter upravljal strežniške gruče in distribuirane sisteme. Poleg izkušenj bodo dobrodošli še sposobnost kritičnega in analitičnega mišljenja, natančnost, samostojnost, usmerjenost k ciljem in smisel za skupinsko delo.

 

Prijave zbirajo na kadri@bolha.com do vključno 3. junija 2014. V naslov sporočila pripišite »Prijava na delovno mesto Sistemski administrator/programer«.

 

Tudi ekipa bolha.com je že sodelovala v Dnevnikovem izboru najboljših zaposlovalcev Zlata nit. Za prijavo v Zlato nit 2012 so se odločili, ker so v tem izboru prepoznali kakovosten projekt, namenjen izpostavljanju in pospeševanju dobrih praks na področju upravljanja z zaposlenimi. „V našem podjetju se še kako zavedamo, da so predvsem zadovoljni zaposleni tisti, ki dajejo vrednost podjetju in njegovim poslovnim rezultatom. Razvoju zaposlenih posvečamo veliko pozornosti. To je tudi najbolj prispevalo k odločitvi za prijavo v Zlato nit, saj smo želeli pridobiti še zunanjo in neodvisno oceno tega, ali smo pri naših aktivnostih res tako uspešni, kot ocenjujemo, da smo. Imamo visoko motivirano ekipo, usmerjeno k ciljem,« so pojasnili.