"Na današnji seji se sploh nismo pogovarjali o trenerski zamenjavi, zgolj o zadnjih rezultatih. Mediji so po nedeljskem porazu že začeli iskati novega trenerja, a Stojanović ima podporo upravnega odbora kluba," je za radijsko in televizijsko postajo B92 dejal predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić.

Stojanoviću naj bi se tla zatresla po nedeljskem porazu v srbskem prvenstvu z Voždovcem z 0:1. Po tej tekmi je privržencem beograjskega kluba enostavno prekipelo, igralce so grobo žalili in jih obmetavali z različnimi predmeti, na koncu pa jim celo ukazali, da slečejo drese, kar so igralci tudi storili.

Srbski mediji so po tem porazu začeli iskati Stojanovićevega naslednika, a ga po današnji seji upravnega odbora Crvene zvezde niso dočakali. Največkrat sta bila omenjena nekdanji selektor ganske reprezentance Milovan Rajevac in legendarni nogometaš tega kluba - Vladimir Petrović Pižon.

Crvena zvezda je na šestih tekmah srbskega prvenstva zbrala deset točk in je na petem mestu, vodilna Čukarički in Partizan jih imata po tri več.