Španski dnevnik AS danes piše, da se je 60-letni singapurski bogataš, ki je po oceni Forbesa »težak« 2,35 milijarde dolarjev, v zadnjih dneh sestal s podpredsednikom in izvršnim direktorjem kluba Adrianom Gallianijem, s katerim se je pogovarjal o možnostih finančnega vložka v klub. Lim bi rad postal 51-odstotni lastnik Milana in za to ponuja 300 milijonov evrov, a vodstvo kluba nad to možnostjo ni najbolj navdušeno.

Hči lastnika Milana in namestnica izvršnega direktorja kluba Barbara Berlusconi je nedavno priznala, da so v klubu pripravljeni odpreti vrata zainteresiranim tujim vlagateljem, a ne želijo prodati več kot 30 odstotkov delnic kluba. Na odgovor vodstva Milana na ponudbo Lima za nakup večinskega deleža se še čaka, verjetno pa bo imel pri tem glavno besedo Silvio Berlusconi, večinski lastnik in od leta 1984 predsednik kluba, ki se od svoje »najljubše igračke« verjetno ne bo kar tako zlahka poslovil.

Lim že nekaj časa poskuša prodreti na evropsko nogometno sceno, saj je pred Milanom neuspešno poskušal kupiti že Liverpool in Valencio.