Ronaldo je angleškim novinarjem povedal, da sta priznana trenerja obeh klubov v Manchestru Alex Ferguson in Roberto Mancini zelo dobra strokovnjaka, ki pa ne sežeta do kolen Mourinhu, ki bo to dokazal s tem, da bo tudi Real popeljal do zmage v ligi prvakov.

“Mourinho je najboljši trener na svetu. Z njim je res užitek delati, saj sem človek, ki rad tekmuje in zmaguje, sovražim pa poraze,“ pravi CR7, ki se nadeja, da se bo maja veselil zmage v ligi prvakov.

“V Madridu je vse usmerjeno v zmago v ligi prvakov. To je moč občutiti na vsakem koraku, saj tudi ljudje na ulicah vedo, da smo blizu jubilejnemu 10. naslovu evropskega klubskega prvaka. Tudi moje sanje so take, saj bi rad ponovno osvojil ligo prvakov. Uspelo nam bo že v tej ali pa v naslednji sezoni, moramo le ostati mirni in potrpežljivi,“ je zaključil Ronaldo.

Ronaldo je na prestol Evrope stopil le enkrat, leta 2008 je bil najboljši v dresu Manchester Untiteda. Letos je na 18 tekmah zabil 19 golov, od tega 5 v ligi prvakov, tudi odločilnega za zmago s 3:2 na prvi tekmi proti Cityju. Nekaj podobnega bo poskušal doseči tudi danes, ko bi si Real že z remijem verjetno