Španski športni dnevnik Marca danes piše, da je Levy vse bolj jezen zaradi odnosa madridskega Reala in da se mu zdi ponižujoče, da kraljevi klub le leto dni po tem, ko je iz vrst Tottenhama odpeljal Luko Modrića, letos želi še Balea. Levy naj bi upravi Reala sporočil, da Tottenham ni Realova podružnica ali mladinska šola, za Balea pa sedaj zahteva skoraj neverjetnih 145 milijonov evrov.

V primeru Bale je postalo jasno, da se ne gre več le za denar. Levy bi rad v Madrid poslal jasno sporočilo, da se ne bo uklanjal vsaki želji Reala, za Balea pa v jezi zahteva odškodnino, ki si je Real najverjetneje ne more privoščiti. Očitno ne pomagajo javni pozivi nogometaša vodstvu kluba, da bi rad prestopil k Realu, bojda pa niti ni več pripravljen trenirati in igrati v Tottenhamovem dresu.

Zelo zanimivo bo torej jutri v Londonu, ko se bo moštvo Tottenhama po vrnitvi iz Azije znova zbralo na treningu. Bo na njem tudi Bale ali pa bo, kot lani Modrić, odslej treniral sam in na ta način vendarle poskušal izsiliti prestop?