Novi trener Manchester Uniteda David Moyes bi se še kako razveselil prihoda Ronalda v svoje moštvo. A na to bo moral strateg rdečih vragov očitno še počakati, saj nogometni zvezdnik zatrjuje, da španske prestolnice še ne namerava zapustiti.

»Resnično pogrešam angleški nogomet. Igranje za Manchester United je predstavljalo eno najlepših obdobji v moji karieri in to vedo prav vsi. Je klub, ki ga še vedno nosim v srcu in ga zares močno pogrešam. A sedaj je moje življenje v Španiji. Rad igram tu, vendar nikoli ne veš, kaj bo prinesla prihodnost. Trenutno sem zelo zadovoljen z igranjem v španski ligi,« je na prireditvi olimpijske fundacije v Singapurju povedal Ronaldo.

Najdražji nogometaš na svetu je po odhodu Joseja Mourinha in prihodu Carla Ancelottija na trenersko klop galaktikov očitno obrnil ploščo, saj je še pred nekaj meseci večkrat potožil, kako nesrečen je v Madridu.

Zvezdnika so novinarji za konec povprašali tudi, kaj si misli o najnovejši Barcelonini okrepitvi Neymarju. »Barcelona ima izvrstno moštvo, a sam igram za Real Madrid, najboljšo ekipo na svetu. Igram z najboljšimi nogometaši, zato niti ni važno, kaj stori Barcelona. Sam se skušam osredotočiti zgolj na Real.«