Nepredvidljivi Balotelli si je v času igranja za angleški Manchester City privoščil kar precej potez, ob katerih so se mu njegovi soigralci, trenerji in tudi angleški novinarji lahko le smejali ter zraven zmajevali z glavo. Ob muhastem Italijanu tako nikoli ni bilo dolgčas niti na treningih Cityja, kjer je bilo ravno zaradi tega vedno prisotnih kar precej gledalcev in predstavnikov sedme sile.

Podobno se bo očitno godilo tudi v Milanu, saj se Balotelli že prebija v ospredje zanimanja. Po treh golih na prvih dveh tekmah v rdeče-črnem dresu je »SuperMario« tokrat v vsem svojem sijaju zablestel na treningu, ko si je privoščil soigralca M'Bayea Nianga. Balotelli je v trenutku nepozornosti mladega Francoza prijel za noge in ga obrnil na glavo, nato pa sta skupaj pristala na travi. Ostali prisotni soigralci so se nasmejani pridružili dogajanju tako, da so dvojec na tleh ciljali z žogami.

Če ne drugega, je že jasno, da Balotelli v Milanu ne bo pod drobnogledom le na tekmah, saj bo skrbel za pestro dogajanje tudi na treningih.