Čuvaja mreže so aretirali po nedeljski tekmi med San Lorenzom in Newell's Old Boysi. Policisti so stadion zaprli, Miglioreja, ki je imel na sebi še vedno športno opremo, pa odvedli na policijsko postajo. Kot poročajo argentinski mediji, je nogometaš osumljen, da je leta 2011 pomagal skriti pomembnega člana huliganske navijaške skupine Bara bravo, Maximiliana Mazzaro, ki naj bi do smrti pretepel 58-letnega Ernesta Cirino.

»Sodni nalog za prihod policije na naš stadion smo dobili po koncu prvega polčasa. Policija je zaprla stadion in našega vratarja na igrišču in še v opremi aretirala. Ničesar nismo mogli storiti, upoštevati smo morali sodni nalog. Vse kar lahko storimo sedaj je, da si prizadevamo za čim hitrejšo izpustitev našega vratarja iz pripora,« je dejal predsednik San Lorenza Matias Lammens.

Primer bo v Argentini bržkone znova odprl razpravo o povezanosti tamkajšnjih nogometašev z nasilnimi navijaškimi skupinami. Kot je dejal športni novinar časnika Ole, Gustavo Grabia, ki podrobneje spremlja problematiko huliganov v državi, Migliore velja za velikega simpatizerja Bare brave. Slednja podpira Boco Juniors, za katero je 31-letnik branil med letoma 2006 in 2008.