Barišić je že opravil zdravniške preglede, za Milan pa bo nastopal kot posojen igralec z možnostjo odkupa.

Milančani v svoje vrste zvabili Matrija

Napadalec Juventusa Alessandro Matri bo danes podpisal pogodbo z Milanom, so sporočili iz vodstva obeh italijanskih nogometnih prvoligašev. Italijanski mediji vrednost prestopa ocenjujejo na približno 11 milijonov evrov.

Bodoči igralec Milana si ni izboril mesta v prvi enajsterici kluba iz Torina, ki se je pred novo sezono v napadu okrepil z Argentincem Carlosom Tevezom in Špancem Fernandom Llorentejem. Pri Milanu je trenutno poškodovan napadalec Giampaolo Pazzini, zato Matri pri rdeče-črnih lahko pričakuje več igralnega časa.

Sicer je 29-letni igralec svoje nogometne veščine kalil v Milanovi nogometni akademiji, zato mu milansko okolje ne bo nepoznano.

Boateng v Schalke, se bo k rdeče-črnim vrnil v MAdridu nezadovoljni Kaka?

Od San Sira pa se je danes poslovil ganski nogometaš Kevin-Prince Boateng, ki bo naslednje tri sezone igral za Schalke, so danes sporočili v klubu iz Gelsenkirchna. Nemški časnik Sport Bild poroča, da je Boateng že opravil zdravniški pregled, vrednost prestopa pa naj bi bila 12 milijonov evrov.

Po odhodu Boatenga, ki je kariero začel pri Herthi Berlin, italijanski mediji že ugibajo o njegovi morebitni zamenjavi. Največ možnosti namenjajo povratku Brazilca Kakaja, ki je danes španskim medijem sporočil, da želi zapustiti Real Madrid.