Portugalski zvezdnik ima s kraljevim klubom pogodbo sklenjeno do leta 2015. In čeprav novega dogovora še ni sklenil, bo po mnenju Pereza do tega zagotovo prišlo. »Oseba, ki se želi upokojiti v Realu, je Ronaldo. Tudi Real si želi, da to stori,« je španskim medijem zatrdil prvi mož Reala, ki je pred kratkim dobil novi štiriletni mandat na čelu kluba.

»O novi pogodbi se še nismo pogajali, saj je igralec še na dopustu. Vendar ne dvomim, da se bo Ronaldo upokojil v Madridu, tako kot so to storili Zinedine Zidane in preostali izvrstni nogometaši,« je povedal Perez.

Real pod taktirko novega trenerja Carla Ancelottija trenutno prenavlja svoje moštvo, v svoje vrste pa je že uspel zvabiti mladega španskega reprezentanta Isca in branilca Danija Carvajala. Devetkratnega evropskega prvaka so sicer v zadnjih mesecih povezovali tudi z nakupom Valižana Garetha Balea, a je Perez zanikal, da bi se z igralcem sestali. »Je izvrsten nogometaš, ki pripada klubu, s katerim smo v odličnih odnosih. Vseeno pa ponudbe še nismo oddali.«