Za usluge portugalskega zvezdnika se zanimajo skoraj vsi najbogatejši evropski klubi na čelu s PSG in Manchester Cityjem, a največ možnosti naj bi bilo za prestop Ronalda v Manchester Untied, kjer je pred letom 2009 že igral. Toda njegov reprezentančni in klubski soigralec Pepe je prepričan, da bo Cristiano tudi po koncu sezone ostal v Madridu.

“Verjamem, da je Ronaldo pri Realu srečen in bo tudi v prihodnje ostal v Madridu. Prepričan sem, da bo kmalu podpisal novo pogodbo in okoli tega ne bo nikakršnih problemov,“ je za Marco dejal Pepe.

Ronaldo pa ni edina vroča tema v španskih medijih, saj se ti na veliko ukvarjajo tudi s Josejem Mourinhem, ki naj bi bil prav tako na izhodnih vratih kraljevega kluba, saj so njegovi rezultati letos precej slabši od lanskih, ko je Real postal španski prvak. Toda Pepe tudi za rojaka na trenerskem mestu verjame, da ne odhaja nikamor.

“Pričakujem, da bo tudi on ostal z nami, ker ga močno potrebujemo. To sezono smo vsi razočarali in smo skupaj krivi za slabše rezultate. Trener je odgovoren za vodenje ekipe, igralci pa moramo njegove ukaze in ideje upoštevati ter uresničevati na igrišču. Barcelona niti ni tako dobra, saj je velik zaostanek bolj posledica naših slabih predstav. V prihodnje se bomo bolj potrudili in v nadaljevanju sezone poskušali pokazati svoj pravi obraz. Naša enotnost pa je tudi garancija, da lahko tudi to sezono končamo s kakšno lovoriko,“ ostaja optimističen Pepe.