Na polnem stadionu v Nantesu je favorizirane Parižane čakala težka tekma, a po uvodnih minutah je bilo videti, kot da se ne bodo preveč namučili, saj je Ibrahimović že v peti minuti z izjemno reakcijo poskrbel za vodstvo. Vratar domačih Remy Riou je želel žogo izbiti daleč od svojih vrat, a mu je spodrsnilo in je padel, žogo pa poslal le slabih 30 metrov od gola, kjer pa je padla točno pred švedskega zvezdnika, ki jo je s takojšnjim udarcem v visokem loku poslal nazaj proti golu. Žoga je preletela Riouja in končala v mreži, Ibra pa se je veselil še enega izjemnega zadetka v karieri.

A to še ni bilo vse od Ibrahimovića, saj je moral Šved še enkrat stopiti na sceno. Domači so namreč v 81. minuti uspeli izenačiti in poskrbeti za napeto končnico, kjer je nato v 90. minuti Ibra z glavo zadel za zmago gostov in poskrbel za žalost na tribunah stadiona Louisa Fontaneauja.

PSG se je z zmago torej uvrstil v finale, kjer se bo pomeril z zmagovalcem današnjega polfinala med Lyonom in Troyesom, Ibrahimović pa je na svoji 78. tekmi v dresu pariškega kluba dosegel že 65. in 66. zadetek.