Spletna mesta družbe Dnevnik, d.d., uporabljajo piškotke

Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Dnevnik, d.d., uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za delovanje strani, analitične piškotke, ki nam olajšajo izboljševanje uporabniške izkušnje, ter piškotke zunanjih partnerjev, kot so oglasni piškotki, s katerimi vam ponujamo relevantne oglase.

S klikom na spodnji gumb soglašate z uporabo piškotkov.

 Strinjam se

 • Kaj so piškotki in kako delujejo »

  Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki jih vaš računalnik shrani ob prvem obisku spletne strani. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni vašo napravo in nastavitve, ki ste si jih izbrali.

 • Spremeni nastavitve piškotkov »

  Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite tudi na povezavi »O piškotkih« na dnu strani.

RSS

Nogometaš razkosal dekle in z njo nahranil pse

Belo Horizonte -  Brazilijo te dni pretresa priznanje nekdanjega vratarja nogometnega kluba Flamenga, Bruna Fernandesa das Doresa de Souze, da je ubil svoje dekle. A veliko bolj kot nad samim umorom so Brazilci šokirani predvsem nad načinom, s katerim se je nogometaš znebil njenega trupla.

Nalagam galerijo
 • Nekdanji čuvaj mreže je bil za zločin nepravnomočno obsojen že novembra lani. (Foto: Reuters)
 • (Foto: Reuters)
 • (Foto: Reuters)
 • (Foto: Reuters)
 • (Foto: Reuters)

Nogometaš, ki je nekoč celo kandidiral za brazilsko izbrano vrsto, je svoje dejanje priznal na sodišču v Contagemu v bližini mesta Belo Horizonte. Kot poročajo brazilski mediji, je 28-letnik mater svojega otroka Elizo Samudio po umoru razkosal, z deli njenega telesa pa nahranil pse.

Petindvajsetletnica je veljala za pogrešano vse od junija 2010, nazadnje pa so jo videli prav v družbi njenega fanta Bruna. Nekdanji čuvaj mreže je bil za zločin nepravnomočno obsojen že novembra lani, sodišče pa ga je obsodilo na 15 let zapora.

Brazilski nogometaš je sicer v svoji karieri igral za Atletico Mineiro in Corinthians, Flamengu pa se je pridružil pred sedmimi leti.

Reproduciranje, povzemanje in citiranje vsebin je dovoljeno ob pogojih in na način, ki so navedeni tukaj.
Povezani članki
Vagner Love se je vrnil v CSKA, klub zamenjal tudi »zimzeleni« Rivaldo Nogomet

Vagner Love se je vrnil v CSKA, klub zamenjal tudi »zimzeleni« Rivaldo

Izvrstni brazilski nogometaš Vagner Silva da Souza, ki si je zaradi svoje naklonjenosti nežnejšemu spolu prislužil vzdevek "love", se je vrnil k ruskemu nogometnemu klubu CSKA, s katerim je v preteklosti osvojil kar dva Uefa pokala. Več »

Ronaldinho doživel prometno nesrečo Nogomet

Ronaldinho doživel prometno nesrečo

Nekdanji nogometaš Barcelone, Paris Saint-Germaina in Milana, Ronaldinho, je doživel prometno nesrečo, v kateri pa je ni resneje skupil. Več »

Komentarji

Uredništvo Dnevnik.si spodbuja razpravo uporabnikov o novinarskih prispevkih. Uporabnike poziva, naj pri izražanju mnenj upoštevajo pravila komentiranja. V prizadevanju za preprečevanje sovražnega govora na spletu, ki je po zakonu kazniv, smo se pridružili nacionalnemu projektu Spletno Oko. S klikom na gumb Spletno Oko lahko prijavite komentar, za katerega domnevate, da je sovražen. Prijavo prejmeta upravitelj portala in prijavna točka Spletno Oko, ki jo obravnava le v primeru izpolnjenih kriterijev domnevno nezakonite vsebine.

Prijavi sovražni govor

Anketa Arhiv anket