Brazilci so bili včeraj v Johannesburgu kljub dejstvu, da je šlo le za prijateljsko tekmo, neusmiljeni do domače reprezentance, ki so ji nasuli kar pet zadetkov. Trikrat je bil strelec Neymar, zadela pa sta tudi Oscar in Fernandinho.

Zaradi neenakovredne tekme in visokega rezultata v brazilsko korist, je dan kasneje glavna zgodba postal dogodek po zadnjem sodnikovem pisku. Na igrišče je takrat pritekel simpatični fantič, oblečen v dres domače reprezentance, ki je sprva naletel na tipično posredovanje varnostnikov ob nepovabljenih gostih na zelenico. A še preden so ga uspeli odpeljati z igrišča, je pritekel Neymar in dečka vzel v naročje ter z njim odšel do svojih soigralcev, ki so slavili zmago.

Brazilci so si vzeli čas in se z dečkom fotografirali, za vrhunec njegovega dne in nepozaben spomin do konca življenja pa so poskrbeli, ko so ga skupaj nekajkrat vrgli v zrak in ga slavili kot največjega junaka. Fantič je ob druženju z zvezdniki zelo užival, že tako simpatični Brazilci pa so si pred domačim mundialom verjetno po svetu pridobili še nekaj navijačev.