Lowe je zapustil vrste CSKA-ja in se seli h kitajskemu klubu Shandong Luneng Taisan, ki bo CSKA-ju, za katerega je 29-letni Brazilec igral skoraj deset let, v katerih je dosegel 124 golov, plačal 12 milijonov evrov odškodnine.

"Vagner je pri nas postal prava legenda, zato je bila odločitev težka tako za nas kot za njega. A finančni razlogi so bili ugodni za obe strani, tako da smo se sporazumno razšli, čeprav je igralec januarja podaljšal pogodbo še za tri leta in pol. Zahvali bi se mu za vse, kar je storil za nas, vedno bo ostal v naših srcih," so v sporočilu za javnost zapisali pri CSKA-ju.

Vagner je za brazilsko reprezentanco igral med leti 2004 in 2007, v 21 tekmah je dosegel štiri gole.

Baptista se po desetih letih vrača v domovino

Baptista se po desetih letih igranja v Evropi vrača v domovino. Enaintridesetletni ofenzivni vezni igralec in njegov zadnji klub Malaga sta sporazumno razdrla pogodbo, nogometaš pa se je odločil vrniti v domovino, kjer bo igral za Cruziero.

"Razšli smo se prijateljsko. Želimo mu srečo v nadaljnji športni karieri," so sporočili iz Malage, v katero je Brazilec prišel leta 2011 in imel veliko zaslug, da se je klub v tistem letu rešil izpada. V nadaljevanju igranja za Malago je imel veliko težav s poškodbami, v zadnji sezoni je odigral le 18 tekem.

Baptista je v Evropi igral še za Sevillo, Real Madrid, Arsenal in Romo. V reprezentanci je do leta 2010 zbral 47 nastopov, v katerih je dosegel pet golov.