Real se bo danes ob 17. uri v 18. krogu španskega prvenstva na Santiagu Bernabeu pomeril proti Real Sociedadu. Bojazni, da bi za tekmo zmanjkalo kart, pa več kot očitno ni, saj jih je bilo še včeraj na razpolago več kot osem tisoč.

Kot ugotavljajo pri španskem športnem časniku Marca, gre pravzaprav za ogromno številko, še posebej če upoštevamo, da je danes v Španiji državni praznik, klub pa je vsem svojim članom prav zaradi tega za nakup vstopnice ponudil kar 50-odstotni popust.

Še veliko bolj so lahko pri Realu zaskrbljeni za sredino pokalno srečanje, ko gostijo Celto iz Viga. Neprodanih vstopnic je namreč kar 18 tisoč, srečanje pa je še toliko bolj pomembno, ker se je na prvi tekmi zmage z 2:1 veselila Celta. Velja omeniti, da je Real tudi za sredino tekmo močno znižal ceno svojih vstopnic, saj bo Santiago Bernabeu mogoče obiskati že za vsega 15 evrov.

Kot so še zapisali pri Marci, je navijače, poleg slabih predstav moštva, močno razjezila tudi nerazumno visoka cena vstopnic za tekmo lige prvakov proti Manchester Unitedu, saj se dragocenega koščka papirja ne bo dalo kupiti za manj kot 70 evrov.