Laudrup, ki je za Real igral od leta 1994 do 1996, je v anketi dobil 73 odstotkov glasov, Rafa Benitez jih je prejel 18, Italijan Carlo Ancelotti, ki naj bi se pred dnevi s klubom ustno dogovoril o skorajšnjem sodelovanju, pa devet odstotkov.

Nekdanji danski reprezentant, ki je v svoji igralski karieri igral tudi za Broendby, Lazio, Juventus, Barcelono (iz nje je odšel k Realu) in Ajax, trenutno uspešno vodi valižanski Swansea, s katerim je prišel do finala ligaškega pokala, ki ga čaka v nedeljo, na prvenstveni razpredelnici pa je na osmem mestu. Pred tem je bil tudi trener Broendbyja, Getafeja, moskovskega Spartaka in Mallorce.

Ob povezovanju njegovega imena z vodenjem kraljevega kluba je Laudrup počaščen, a na novinarski konferenci Swanseaja sinoči o tem ni želel govoriti, saj njegov klub čez nekaj dni čaka zelo pomembna tekma, na kateri lahko pride do lovorike.

»Mislim, da sedaj ni primeren trenutek za pogovor o moji prihodnosti, kajti smo le tri dni pred morda celo najpomembnejšo tekmo v zgodovini kluba Swansea,« je dejal Laudrup, ki so ga klub temu novinarji še vedno nadlegovali z vprašanji o Realu, a jim je še enkrat odvrnil:»Resnično ne želim govoriti o tem!«