V slačilnici Reala je bilo v zadnjih mesecih zelo vroče, saj se je Jose Mourinho sporekel s številnimi nogometaši. Kot kaže, se prav dobro ni razumel niti z najdražjim nogometašem na svetu Cristianom Ronaldom, ki se je Realu pridružil pred štirimi leti. »Z Ronaldom sem imel le eno težavo, ki je bila zelo osnovna in preprosta. Ko trener kritizira igralca s taktičnega vidika, mu želi le dobro. To mu ni bilo všeč, kritike pa ni prenesel najbolje. Morda misli, da ve vse in mu trener ne more pomagati pri njegovem razvoju,« je bil piker Mourinho, a vseeno pohvalil odlične predstave nogometnega zvezdnika v majici Reala.

»Cristiano je imel z mano tri fantastične sezone. Ne vem, če so bile najboljše v njegovi karieri, saj je izvrstno igral tudi za Manchester United. Zanj smo v ekipi ustvarili odlične razmere, zato je lahko razvil svoj potencial in dosegel številne zadetke in rekorde,« je še povedal portugalski strateg.

Ronaldo ima pogodbo z Realom podpisano do leta 2015, govorice o njegovem odhodu s Santiaga Bernabeua pa postajajo vse glasnejše. Predsednik kluba Florentino Perez je pred kratkim sicer zatrdil, da bo nogometnega virtuoza skušal zadržati, saj želi, da kraljevi klub z njim osvoji deseti naslov najboljšega v Evropi.

»Cristiano je neprecenljiv. Uspelo nam bo osvojiti ligo prvakov, Ronaldo pa bo dosegel gol v finalu,« je navijačem v pogovoru za časnik El Mundo obljubil prvi mož kluba.