Nogometaš španske reprezentance do 21 let je zadetek za kraljevi klub dosegel v 18. minuti, potem ko je po podaji Alvare Morate žogo poslal v desni spodnji kot vratarja Salvatoreja Siriguja. Le tri minute pred tem se je priložnost za zadetek ponudila francoskim prvakom, a je poskus Edinsona Cavanija, ki se je sam znašel pred nasprotnikovimi vrati, Diego Lopez ubranil. Urugvajec je bil nenatančen tudi v 34. minuti, ko je po podaji Zlatana Ibrahimovića streljal mimo vrat.

V drugem polčasu je Carlo Ancelotti v igro poslal povsem novo enajsterico, kopico igralcev pa je v nadaljevanju zamenjal tudi strateg Parižanov Laurent Blanc. Tekma zaradi tega ni bila nič manj atraktivna, saj bi Karim Benzema v 53. minuti kmalu podvojil vodstvo svojega moštva, a mu je zadetek preprečila prečka. Čeprav je bil PSG v drugem delu več pri žogi in si je priigral tudi več priložnosti, so se zmage z 1:0 na koncu veselili galaktiki.

Velja še dodati, da na tekmi za Real nista nastopila Iker Casillas in Gareth Bale. Slednji še vedno ni povsem okreval po poškodbi, medtem ko je Casillas ostal v Madridu, saj v kratkem pričakuje otroka.