V primeru dogovora je PSG pripravljen pustiti trenerja Carla Ancelottija v kraljevi klub. Tudi španski mediji so že povzeli novico in zapisali, da ima L'Equipe izjemno dobre vire na parku princev.

Ronaldo ima sicer pogodbo z Realom do leta 2015, letno pa prejema po 10,5 milijona evrov plače. Težava je v tem, ker že več mesecev noče podpisati podaljšanja sodelovanja, kar še dodatno podpihuje govorice o njegovem odhodu s stadiona Santiago Bernabeu. Zadnje dni se je pojavljala tudi možnost vrnitve v Manchester United, vendar rdeči vragi zanj niso pripravljeni odšteti toliko denarja.

Predsednik pariškega kluba šejk Nasser Al-Khelaifi si prizadeva na parku princev sestaviti sanjsko moštvo, glavna zvezdnika bi bila Ronaldo in Zlatan Ibrahimović. Na seznamu želja bogatega šejka je tudi napadalec Manchester Uniteda Wayne Rooney, govori se tudi o Francku Riberyju, Samirju Nasriju in Yohanu Cabayeju.

Ronaldo se je Realu pridružil leta 2009 iz Manchester Uniteda za 93 milijonov evrov, kar je rekordna odškodnina v zgodovini nogometa. Na drugem mestu je prestop Ibrahimovića iz Interja v Barcelono leta 2009, vreden 66 milijonov evrov, na tretjem pa prestop Brazilca Kakaja iz Milana v Real prav tako leta 2009 v višini 65 milijonov evrov.