Klub naj bi Toureju sicer čestital prek tvitterja in mu tudi podaril torto, a nogometašev agent je prepričan, da je to mnogo premalo. »Nihče mu za rojstni dan ni segel v roko. To je zares bolno. Res je, prejel je torto, a Roberto Carlos je od predsednika Anžija dobil bugattija. Seveda od kluba ne zahtevam, da mu podari bugattija, želim le, da mu stisnejo roko in čestitajo. To je najmanj, kar lahko klub in ekipa stori za njegov rojstni dan. Ne gre se za denar ali novo pogodbo, temveč za medčloveške odnose. V normalnem klubu bi mu soigralci in klub najmanj voščili,« je o rojstno dnevni kalvariji za BBC dejal agent vezista, prepričan, da bi se katerikoli klub do tako dobrega igralca vedel precej bolj spoštljivo.

»Če bi Yaya odšel k Liverpoolu in osvojil naslov prvaka, bi ga imeli za boga. Vendar v Cityju Yaya ni junak. Je ničla. Vsaj tako se sedaj počuti. Je jezen in že razmišlja o odhodu iz kluba, če se bodo podobne stvari nadaljevale,« je še povedal Seluk.

Manchester City je letos osvojil svoj četrti naslov državnega prvaka, za kar gre veliko zaslug pripisati prav Toureju, ki je bil z 20 doseženimi zadetki tudi najboljši strelec kluba.