Neymar je danes priletel v Barcelono, kjer so ga popoldan tudi uradno predstavil kot svojega novega igralca. Na Nou Campu ga je sprejelo veliko navijačev, ki so ga pozdravili z ovacijami.

Da se bo Neymar v Barceloni dobro znašel in bo katalonskemu velikanu prišel še kako prav, ne dvomi Andres Iniesta, ki Brazilcu napoveduje svetlo prihodnost in mu sporoča, da je prišel v najboljši klub za napredek, prepričan pa je tudi, da si bosta z Messijem le pomagala k obojestranskemu napredku.

»Neymar prihaja na najboljši kraj zanj. Sedaj mu moramo le dovoliti, da počne tisto, kar zna najbolje in to bo povsem dovolj. Za njegovo ujemanje z Messijem me ne skrbi, saj se veliki igralci na igrišču vedno dobro razumejo med seboj. Messi bo Neymarja naredil še boljšega, Neymar pa bo pripomogel k napredku Messija,« pravi Iniesta, ki se že veseli igranja z novim soigralcem

»Zagotovo nam Neymar lahko veliko prinese, saj gre za zelo talentiranega igralca. Pomagal nam bo pri prebijanju nasprotnikove obrambe, pri doseganju golov in tudi pri zabavanju gledalcev. Pred njim je še zelo uspešna športna pot,« je še dodal Iniesta.