Ibrahimović je včeraj v Librevilleu odigral vseh 90 minut, a se med strelce ni vpisal. Bil je podajalec pri prvem golu Parižanov, a pravi, da je še daleč od prave forme. Po osvojeni lovoriki pa je prepričan, da je PSG v odličnem položaju in da bo v prihajajoči sezoni še nadgradil uspeh iz lanske, ko je po dolgem času znova postal francoski prvak

»Osvojili smo prvo lovoriko v novi sezoni in vsi v ekipi smo zaradi tega zelo zadovoljni. Nismo odigrali ravno najbolj optimalne tekme, a smo kljub temu zmagali in to je najpomembneje. Zato smo tudi prišli sem v Afriko, da se domov vrnemo s pokalom. Sedaj se lahko mirno osredotočimo na petkov začetek prvenstva, ko se bomo pomerili z Montpellierjem,« je po tekmi novinarjem povedal Ibrahimović.

Švedski reprezentant bo v prihodnje imel veliko pomoč v napadu, saj je PSG nedavno okrepil Edinson Cavani, ki pa včeraj še ni zaigral. Poleg Urugvajca je pariško moštvo poleti postalo močnejše še za nekaj kakovostnih igralcev, kar Zlatana navdaja z optimizmom.

»Imamo zelo močno ekipo z nekaj fantastičnimi igralci. Sedaj moramo le trdo delati na treningih in na tekmah igrati kot ekipa. Mislim, da smo letos zelo močni. Tako jaz kot ekipa pa še nismo v pravi formi. Sam potrebujem še nekaj tekem, saj sem do sedaj odigral le tri. Moja pripravljenost je zato dokaj pričakovana, a več bom igral, boljša bo. V klubu je kar nekaj novosti, tako pri igralcih kot pri trenerju, zato vsi potrebujemo še nekaj časa, da v igri najdemo avtomatizem, ki nas je krasil že lani,“ je dodal Ibra.