Al-Halil in Bayern sta v soboto v Riadu odigrala prijateljsko tekmo, ki jo je nemški prvak dobil s 4:1. Po srečanju naj bi se predstavniki obeh moštev sestali na večerji, kar pa se ni zgodilo, saj so tako princu kot preostalim članom njegovega kluba prepovedali vstop v banketno dvorano. »To je sramotno in nesprejemljivo. Obljubljeno nam je bilo, da bomo večerjali skupaj,« besede razhudenega princa v današnji izdaji povzema nemški tabloid Bild.

Razžaljenemu princu in preostalemu osebju njegovega kluba tako ni preostalo drugega, kot da prizorišče zapustijo dolgih nosov, medtem ko so se pri Bayernu hudega organizacijskega spodrsljaja zavedali šele, ko je bilo prepozno. »Čakali smo na ekipo v banketni dvorani. Kot gosti nismo imeli vpliva na to, kdo lahko vstopi in kdo ne,« je hitel razlagati Bayernov direktor za komunikacijo s sedmo silo Markus Hörwick in dodal, da je šlo pri vsem skupaj za hud nesporazum.

Kot še poroča Bild, se pri Bayernu zavedajo, da so Al-Hilalu povzročili kar nekaj nevšečnosti, zato obljubljajo, da se bodo princu in članom ekipe opravičili tudi uradno.