»Seveda gre za veliko stvar, a o tem skušam čim manj razmišljati. Ne vem, če mi soigralci pripravljajo kaj, a za vsak slučaj bom raje cel dan ostal v postelji. Vesel bom, ko bo vsega skupaj konec,« je dejal Giggs, ki še vedno niza vrhunske predstave.

Da še ni za odpis, je dokazal na sredini tekmi lige prvakov proti Bayer Leverkusnu, ki so ga angleški prvaki dobili s kar 5:0, eden najvidnejših mož na igrišču pa je bil prav Giggs. Izkušeni vezist je bil celo tako prepričljiv, da naj bi po tekmi eden izmed Bayerjevih branilcev Waynea Rooneyja celo povprašal, koliko let Valižan dejansko šteje.

Giggs je za Manchester United odigral že neverjetnih 953 srečanj, skupaj pa je osvojil toliko naslovov angleškega prvaka, kolikor jih ima londonski Arsenal. Poleg trinajstih lovorik državnega prvaka ima v svoji vitrini še štiri pokalne in ligaške naslove, prav tolikokrat pa je slavil tudi v ligi prvakov.

»Med tednom moraš trdo delati, se dokazovati na treningih, na koncu pa upaš, da boš izbran v ekipo,« je povedal nogometaš in dodal: »Pravzaprav ne vem, kaj si o meni mislijo mlajši soigralci. Ko sem imel 17 let, so se mi zdeli 31-letni nogometaši pravi starci, zdaj pa sam štejem že 40 let. Včasih mi je težko, vendar še vedno uživam. Dokler bo tako, bom nadaljeval z igranjem.«