37-letni Beckham ima na voljo več kot 10 ponudb od klubov z vseh koncev sveta. Vabijo ga v Avstralijo in na Srednji Vzhod, ne manjka pa mu seveda niti ponudb iz Evrope. Gazzetta danes piše, da naj bi se angleški veteran nagibal k ponovnemu igranju za Milan, kjer je v zadnjih letih dvakrat (v letih 2009 in 2010) že igral kot posojen igralec LA Galaxyja.

Medtem ko se Beckham in Milan pogajata o možnosti sodelovanja, se poraja vprašanje, če bo milanski klub v tem primeru res naredil izjemo in se oddaljil od politike pomlajevanja moštva, katere se je lotil v zadnjem času, ko so vrste rdeče-črnih zapustili številni izkušeni nosilci igre.

Če do dogovora z Milanom ne bo prišlo, naj bi imel najboljše možnosti, da dobi Beckhama, francoski PSG, ki je Angležu privlačen zaradi igranja v ligi prvakov, proti selitvi v Pariz pa gotovo ne bi imela nič proti niti Davidova žena Victoria, ki ima pri izbiri novega moževega kluba prav gotovo tudi kar nekaj besede.

Čeprav se za Beckhamove usluge zanima tudi nekaj angleških klubov, denimo QPR in West Ham, pa vrnitev v domovino verjetno ne pride v poštev, saj je nekdanji kapetan angleške reprezentance že večkrat poudaril, da v Angliji ne bi mogel igrati za noben klub razen Manchester Uniteda, kjer je preživel kar nekaj uspešnih sezon.