Evropski finale v Amsterdamu naj bi si v živo ogledala tudi podpredsednik Milana Adriano Galliani in predsednik Reala Florentino Perez, ki bosta v častni loži sedela drug zraven drugega. Pred in med tekmo ter med premorom naj bi imela ugledna možakarja, ki sta v zelo dobrih odnosih, dovolj časa za pogovor o možnostih prestopov nekaterih nogometašev Reala v Milan.

Italijanski mediji trdijo, da se pri Milanu zanimajo za štiri nogometaše Reala, Galliani pa bo zvečer poskušal Pereza prepričati, da jih proda po čim nižji ceni.

Najbolj zveneče ime od četverice naj bi bil Luka Modrić, ki ga je Real lani skoraj na silo kupil od Tottenhama za kar 42 milijonov evrov, kar pa tudi po mnenju italijanskih novinarjev ni njegova realna vrednost, zato se Milan nadeja, da bi ga kraljevi klub vendarle prodal po nekaj nižji ceni.

Preostali trije igralci, o katerih bo Galliani zvečer spraševal Pereza, so vratar Diego Lopez, branilec Pepe in ofenzivni vezist Angel Di Maria. Vsi trije naj bi se po odhodu Joseja Mourinha poleti znašli na trgu, medtem ko je Modrićev status v klubu precej vezan na to, kdo bo prihodnji trener Reala.