Medtem ko so uradne cene vstopnic za ogled srečanja na Santiagu Bernabeu znašale med 70 in 340 evrov in so seveda že pred časom pošle, je na črnem trgu povsem drugače. Nekaj upanja, da se navijači dokopljejo do tako želenega koščka papirja po legalni poti, še vedno obstaja. Real bo namreč v nedeljo ob 10. uri zjutraj vsem željnim ogleda el clasica ponudil še zadnje sedeže, ki so v lasti tistih imetnikov sezonskih kart, ki si tekme ne bodo uspeli ogledati. A teh je seveda bore malo, zato bodo karte hitro pošle.

Številnim osmoljencem, ki bodo ostali praznih rok, tako ne bo preostalo drugega, kot da si vstopnico priskrbijo po alternativnih, nelegalnih poteh, kar pa ne bo poceni, saj cena posamezne vstopnice na črnem trgu znaša med 300 in kar 900 evri, danes poroča španski športni dnevnik As.

Realov stadion ima sicer 83 tisoč sedišč, vendar jih od tega kar 65 tisoč pripada imetnikom sezonskih vstopnic. Preostanek vstopnic je klub že v petek zjutraj prek interneta ponudil svojim članom, ki so jih razgrabili v manj kot petih minutah.