Do finala na lizbonskem stadionu luči, ki bo gostil mestni obračun madridskih tekmecev Atletica in Reala, je le še 11 dni, zato tudi naraščajo napetost in pričakovanja vseh navijačev in ljubiteljev nogometa, ki si bodo z zanimanjem ogledali finale. S tem pa posledično naraščajo tudi cene vstopnic za ogled finala v živo.

Na najbolj uveljavljenih tujih spletnih straneh za prodajo in nakup nogometnih vstopnic so cene dragocenim kosom papirja skokovito narasle in presegajo celo 15-kratno vrednost prvotnega zneska, ki ga je bilo treba odšteti zanj.

Najcenejše vstopnice 4. kategorije, ki so v osnovi stale 70 evrov, se tako trenutno prodajajo po najnižji ceni 1.127 evrov, za 3. kategorijo se cene vstopnic začnejo pri 1.300 evrih, drugo kategorijo pa si je moč zagotoviti od 1.459 evrov dalje. Največji skok so doživele cene vstopnic najvišje kategorije, torej v prvih vrstah stadiona luči, ki so sprva stale 390 evrov, sedaj pa njihove cene segajo celo do 8.000 evrov, kar je okoli 20-kratna podražitev.