Španski mediji so že v četrtek poročali, da je Messi v garaži stadiona Santiago Bernabeu počakal Realovega branilca Alvara Arbeloo in ga pred njegovo ženo ozmerjal. A kot poroča As, Arbeloa ni bil edini član belega baleta, ki ga je Argentinec verbalno napadel, saj se je domnevno znesel tudi nad pomočnika trenerja Aitorja Karanko.

»Si le Mourinhova marioneta,« naj bi v tunelu stadiona takoj po tekmi Karanki dejal najboljši nogometaš na svetu. Vsaj tako trdi Realov igralec Jose Callejon, ki je za že omenjeni športni časnik razkril nekaj pikantnih podrobnosti o dogajanju po tekmi.

»Videl sem incident z Aitorjem, saj sem bil zraven. Lahko potrdim, da ga je Messi ozmerjal z marioneto. Če je rekel še kaj drugega, ne vem,« je povedal ofenzivni vezist in dodal: »Kar se tiče spora med Messijem in Arbeloo na parkirišču, lahko potrdim, da je bila na tekmi zelo razgreta atmosfera. To je seveda razumljivo, saj na igrišču rečeš marsikaj, kar kasneje obžaluješ. Vendar da igralec čaka stanovskega kolega uro in pol le zato, da ga nato užališ pred ženo, se mi zdi pretirano. Dobri fantje niso vedno dobri, tako kot slabi niso vedno slabi,« je zaključil Callejon.