Čeprav je sprva kazalo, da bo podpisal za turški Bursaspor, se je Jokić odločil, da zaigra v Španiji. Nogometaš se je Villarrealu pridružil kot prost igralec, saj mu je po koncu sezone potekla pogodba s Chievom iz Verone, za katerega je igral od leta 2010 in zanj vpisal več kot 50 nastopov.

Sedemindvajsetletni Jokić, ki je svojo nogometno pot začel pri kranjskem Triglavu, je v preteklosti igral tudi za Gorico in Sochaux.

Delodajalca v tujini pa si je poiskal tudi Miha Mevlja, ki je konec minule sezone prekinil pogodbo z Gorico. Triindvajsetletni nogometaš bo po poročanju uradne klubske strani naslednji dve sezoni nosil dres švicarskega prvoligaša Lausanne Sport.

V Veroni - a pri Hellasu - pa bo odslej igral nekdanji italijanski reprezentant Luca Toni. Šestintridesetletni napadalec je z novopečenim prvoligašem podpisal enoletno pogodbo. V minuli sezoni je Toni igral za Fiorentino in v 28 nastopih zabil osem golov. V karieri je Toni igral še za Modeno, Empoli, Treviso, Vicenzo, Brescio, Palermo, Bayern, Genoo, Juventus in Al Nasr.

Za italijansko reprezentanco je odigral 47 tekem in dosegel 16 golov.