Za Chelsea so proti Mariboru zadeli Loic Remy v 13., Dider Drogba iz enajstih metrov v 24., John Terry v 31., Mitja Viler v 54. minuti, ko je zadel avtogol, in Eden Hazard v 77. minuti iz enajstmetrovke ter v 90. minuti.

Schalke boljši od Sportinga

Na drugi tekmi sta se merila Schalke in Sporting. Portugalci so povedli v 16. minuti, ko je mrežo zatresel Nani, Sporting pa je od 33. minute igral z igralcem manj, saj je Mauricio dobil rdeči karton. Nemci so izenačili v 34. minuti, ko se je med strelce vpisal Chinedu Obasi. Slednji je nato v 51. minuti zaposlil Klaas-Jana Huntelaarja, ki je zadel za 2:1, še enkrat pa so Nemci zabili v 61. minuti, tokrat prek Benedikta Höwedesa. Adrien Silva je v 63. minuti prek enajstmetrovke znižal zaostanek, v 78. minuti pa zadel za 3:3. V 93. minuti pa je za pomembno zmago zadel Maxim Choupo-Moting.

Na vrhu skupine je Chelsea s sedmimi točkami, Schalke je s petimi na drugem, Maribor z dvema na tretjem, Sporting pa z eno na zadnjem mestu.

Roma nemočna proti Bayernu

Derbi torkovega večera je pripadel münchenskemu Bayernu, ki je v gosteh kar s 7:1 porazil Romo. Bavarci so večino dela opravili že v prvem polčasu, ko se je med strelce dvakrat vpisal Arjen Robben, uspešen je bil v deveti in 30. minuti, po enkrat so zadeli Mario Götze v 23., Robert Lewandowski v 25. in Thomas Müller v 35. minuti, ki pa je unovčil strel z bele točke. V 66. minuti je častni gol za Rimljane zabil Gervinho. A je Bayern nato zadel še dvakrat, Franck Ribery je bil uspešen v 78., Xherdan Shaqiri pa v 80. minuti.

V drugi tekmi skupine E sta se moskovski CSKA in Manchester City razšla z nedoločenim izidom 2:2, Angleži pa so vodili že z 2:0.

Pričakovana zmaga Barcelone, Cavani preprečil presenečenje Apoela

Barcelona je v skupini F prišla do druge zmage, nocoj je s 3:1 premagala Ajax. Za tri točke Kataloncev sta zadela prva zvezdnika ekipe, najprej Neymar v sedmi, nato pa še Lionel Messi v 24. minuti. Za Amsterdamčane je minuto pred koncem zabil Anwar El-Ghazi, zmago je v sodniškem dodatku potrdil Sandro Ramirez.

Apoel Nikozija bil blizu presenečenja proti bogatemu PSG, a tega ni dopustil Edinson Cavani, ki je zadel v 87. minuti.

Pet golov Luiza Adriana proti Bateju

Še več golov kot v Rimu je v prvem polčasu padlo v beloruskem Borisovu. Tamkajšnji Bate je gostil Šahtar iz Donjecka, Ukrajinci pa so že v prvih 45 minutah šestkrat zadeli. Prvo ime tekme je bil Luiz Adriano, ki je zadel v 27., 36., 40., 44. in 80. minuti, prvi gol na tekmi je dosegel Alex Teixeira v 11. minuti, v 35. minuti je bil uspešen še Douglas Costa.

Na drugi tekmi skupine H, to je sodil slovenski sodnik Damir Skomina, je Porto z 2:1 premagal Athletic Bilbao. Portugalce je v vodstvo popeljal Hector Herrera v 45. minuti, Guillermo Fernandez je izenačil v 58., Ricardo Quaresma pa je zadel za zmago v 75. minuti.