V Barceloni se zapleta položaj okoli vratarjev. Potem ko je Victor Valdes že napovedal slovo od Barcelone, se je zadnje dni premislil in dejal, da bi rad svojo pogodbo zaključil po predpisih, torej po koncu sezone 2013/14. Pri Barceloni z njegovim obnašanjem niso zadovoljni, zato so pospešeno krenili v iskanje novega čuvaja mreže.

Potem ko sta bila v zadnjih tednih v ospredju zanimanja Ter Stegen (Borussia Mönchengladbach) in Pepe Reina (Liverpool), je danes na prve strani znova skočil Samir Handanović, ki je bil v igri že v začetku razmišljanja Barcelone o novem vratarju.

Kot poročajo mediji v Italiji in Španiji, pa ponujena številka - 23 milijonov evrov - ni omehčala predsednika Interja Massima Morattija, ki želi Handanovića obdržati v Milanu, oziroma ga ne misli prodati pod 30 milijoni evrov.

»Mislim, da ni nič na tem. Tudi jaz berem časopise, vendar je veliko stvari neresničnih. Sicer ne morem vsega zanikati... Handanović bo ostal. Ni nam treba zamenjati vratarja njegovega kova, namesto tega rabimo vezista,« je današnje poročanje italijanskih časnikov komentiral Moratti.