Poleg Balea je twitter stran londonskega kluba krasila tudi podoba Clinta Dempseyja, ki je bila prav tako umaknjena, saj se je Američan vrnil v domovino in okrepil Seattle Sounders. Namesto omenjenih igralcev spletno stran sedaj krasita fotografiji Aarona Lennona in Mousse Dembeleja.

(Foto: twitter/As.com)

Pri Asu so tako prepričani, da umik Baleove fotografije s twitter strani kluba bržčas pomeni, da se je Tottenham z madridskim Realom naposled le uspel dogovoriti glede prestopa, novico pa naj bi uradno potrdili že v naslednjih dneh.

Italijasnki mediji: V prestopno sago se je vmešala Al Kaida

Z nekoliko za lase privlečeno novico v povezavi z valižanskim nogometnim virtuozom pa so v ponedeljek postregli številni italijanski mediji. Slednji poročajo, da se je v prestopno sago, ki se odvija okoli Balea, vmešala teroristična organizacija Al Kaida.

Z novico naj bi prvi postregli pri portalu Il Sole24 Ore, kjer so zapisali, da je voditelj teroristične organizacije Ahmed Al Dosari obsodil pohlep Tottenhama. »Brezvestni trgovci. Žide bo Božji srd in žvenket orožja kaznoval za njihov pohlep,« naj bi zapisal Al Dosari, ki obsoja vodilne može Tottenhama, ker za prestop svojega nogometaša zahtevajo okoli 100 milijonov evrov.

Tottenham sicer v Angliji pogosto označujejo za židovski klub, saj ga vežejo močne vezi s tamkajšnjo židovsko skupnostjo. In čeprav novico ne gre jemati za posebej verodostojno, pa velja omeniti, da so predsednika kluba Daniela Levyja v zadnjih dneh njegovi nasprotniki na Twitterju pogosto ozmerjali z Židom.