Aršavin je v dresu Zenita v 310 tekmah zabil 71 golov in z ekipo osvojil nekaj naslovov ruskega prvaka, leta 2008 pa je zmagal tudi v pokalu Uefe. Prav tako je dobro igral leta 2008 na evropskem prvenstvu, kjer je Rusija prišla do polfinala, medtem ko pri Arsenalu ni dobil prave priložnosti, saj je večino časa prebil na klopi.

Aršavin je leta 2009 iz Zenita v Arsenal prišel za takrat rekordnih 17,5 milijona evrov.

Real Madrid potrdil: Isco prihaja

Vodstvo španskega nogometnega velikana Reala iz Madrida je potrdilo, da se bo španski reprezentant do 21 let Isco iz Malage preselil v Madrid. Isco bo z Realom podpisal petletno pogodbo, uradno pa bodo v španskem glavnem mestu novo okrepitev predstavili 3. julija po zdravniških pregledih.

"Kar sem videl, je povsem jasno, da je Isco zelo kakovosten nogometaš. Mlada španska vrsta ima tudi sicer veliko izjemnih nogometašev, Isco pa je med najboljšimi. Lahko bi igral prav za vsak klub na svetu, torej tudi za Real," je dejal novi trener Reala Carlo Ancelotti o okrepitvi, ki bo po navedbah španskih medijev Madridčane stala približno 27 milijonov evrov.

Madžar Szalai za osem milijonov v Schalke

Madžarski nogometni reprezentant Adam Szalai je po opravljenem zdravniškem pregledu podpisal štiriletno pogodbo z nemškim prvoligašem Schalkejem za odškodnino v vrednosti osem milijonov evrov, je objavil klub iz Gelsenkirchna. Petindvajsetletni napadalec je pred tem od leta 2010 igral za Mainz 05.