Dušan Kosič: Moj favorit je vedno Real Madrid, a že nekaj let ni nič od njega. Kljub temu je sezona zelo dolga, krog favoritov pa je vsako leto podoben. Bayern, Barcelona, Real, Borussia... Razmerje sil se od lani ni bistveno spremenilo. Prednost Borussie je, da ima istega trenerja, medtem ko se pri Bayernu že vidi, da z Guardiolo ni več enako. Ne predstavljam si, da bi bil lahko Bayern še eno sezono tako suveren, kot je bil lani. Trenutno ni kluba, ki bi nakazoval, da je lahko z naskokom boljši od drugih.

Zlatko Zahović: Do četrtfinala se lahko zgodijo presenečenja, od tam naprej pa nemogoče. Velik prepad je med sedmimi, osmimi najboljšimi klubi in preostalo Evropo. Do četrtfinala lahko še kdo preseneti, nato pa je vedno vse enako. Težko je izpostaviti enega favorita, saj je lahko v izločilnih bojih vse odvisno od ene prečke ali nesrečnega slučaja. V polfinalu znova pričakujem Barcelono, Real Madrid, Bayern in še nekoga, ki bo prav tako velik klub. Moj adut je sicer vedno Real, ki pa trenutno ni na ravni, da bi osvojil ligo prvakov. Vse je spremenil prihod Garetha Bala, s katerim Real nima primernega nasprotnika.

Bojan Prašnikar: Favoriti ostajajo enaki, to so nosilci skupin. Izpostaviti moramo Bayern ter oba španska velikana Barcelono in Real. Zraven so še angleški in italijanski klubi. Lani je presenetila Borussia, za katero so značilna velika nihanja. Lani se ji je vse izšlo, zdaj pa se od nje pričakuje, da bo zgodbo nadgrajevala. Kljub temu Borussio težko uvrstimo med najožje favorite. S prebojem nadaljuje Juventus, ki ga moramo šteti med kandidate, Milan pa je zelo nepredvidljiv.

Milan Miklavič: Letos bo zelo dober Manchester City z novim trenerjem Pellegrinijem. Kjer koli je deloval, je nekaj naredil. Zraven bi uvrstil zgolj še Bayern in Borussio, ki je zadržala vse ključne igralce, zraven pa še dobila dva odlična posameznika. Barcelona ima novega trenerja, ki prvič deluje v Evropi, zato je neznanka. Ne verjamem, da lahko kaj naredita Manchester United, ki ima premalo okrepitev, in Real, ki ima preveč zvezdnikov. vra