Tako španski kot francoski mediji špekulirajo, da bi Falcao, ki se je Monacu pridružil poleti, utegnil že v zimskem prestopnem roku obleči majico kraljevega kluba. Govorice, ki iz tedna v teden postajajo vse glasnejše, je na petkovi novinarski konferenci odločno zanikal Realov nogometni strokovnjak Carlo Ancelotti.

»Falcao je izvrsten nogometaš, vendar smo trenutno zelo zadovoljni z vsemi štirimi ofenzivnimi igralci, saj v napadu zelo dobro kombiniramo in dosegamo veliko golov. Mislim, da Falcao ni igralec, ki bi ga rabili,« je sedmi sili obrazložil Ancelotti.

Falcao je zaradi poškodbe izpustil zadnja tri srečanja svojega kluba, manjkal pa naj bi tudi na nocojšnji prvenstveni tekmi proti Guingampu. Prav njegova odsotnost z igrišč je med francoskimi mediji vzbudila sum, da je med napadalcem in trenerjem prišlo do nesoglasij. »V Monaku sva z ženo zelo srečna. Nimam težav s trenerjem, zdravnikom ali moštvom. Trenutno imam le manjšo poškodbo stegenske mišice, a bom že kmalu znova zaigral,« je zagotovil 27-letnik.

Real v Osasuni zgolj do točke

Čeprav Ancelotti trdi, da okrepitev v napadu ne rabi, pa se utegne premisliti že po današnji tekmi. Real je namreč v gosteh proti Osasuni iztržil zgolj remi. Pri tem velja dodati, da so galaktiki zaostajali že z 0:2, a sta svojemu moštvu točko na koncu zagotovila Isco in Pepe, ki sta zadela v 45. oziroma 80. minuti.