Potem ko so inkovski šamani v posebnem magičnem obredu, ki so ga opravili na stadionu v Limi, napovedali, da bo zmagovalka svetovnega prvenstva gostiteljica Brazilija, ki bo v finalu premagala Argentino, se je oglasil tudi amazonski indijanski vrač z napovedjo razpleta tekme med Anglijo in Italijo v prestolnici brazilske zvezne države Amazonas, Manausu.

Italijanska vrsta je v velikanski prednosti. Magične sile so Angležem obrnile hrbet, pravi prav poseben "poznavalec nogometa", katerega značilnost so poslikave po telesu, ušesa, preluknjana z raznobarvnimi ptičjimi peresi, skozi nos porinjena koščica, okoli vratu pa obešen obesek z jaguarjevim zobom.

"Močna Balotellijeva magija vam bo pomagala pri zmagi. On je takšen kot mi, temnopolt. Ni bel, ni kot Argentinec Lionel Messi ali drugi beli igralci. Zato ga imamo zelo radi," je bil v izjavi za italijansko tiskovno agencijo Ansa zelo jasen v svoji napovedi Jaraquii, ki je sicer delegat v brazilski nacionalni indijanski fundaciji Funai za zaščito staroselskih amazonskih ljudstev.