“YNWA“ so začetnice besed v naslovu legendarne pesmi skupine Gerry and the Pacemakers (You'll never walk alone), ki so jo za svojo himno že davno vzeli navijači Liverpoola, sedaj pa te črke krasijo tudi členke desne roke 27-letnega Danca, ki je sicer znan po številnih tetovažah po celem telesu. Agger, ki ima tudi licenco za izdelovanje tatujev, je enako tetovažo obljubil vsem svojim soigralcem, ko/če bodo postali prvaki Anglije.

Agger je pogodbo z Liverpoolom prejšnji teden podaljšal do leta 2016, zvestobo klubu z Anfielda pa je pokazal tudi z novo tetovažo, ki bo prav gotovo razveselila navijače rdečih, saj je Danec najboljši branilec v moštvu.

“Že dlje časa sem razmišljal, da bi storil nekaj takega, zato sem bil vesel, ko sem ponovno odšel 'pod iglo' in s tem pokazal svojo predanost Liverpoolu. Čutim, da sem del tega kluba in tega mesta, saj sem že dolgo časa tukaj, zato mi sploh ni bilo težko, tega obeležiti še s tetovažo. Ponosem sem, ker sem igralec Liverpoola in mislim, da sedaj to dokazuje tudi moja desnica,“ je povedal Agger, ki je v Liverpool leta 2006 za 7 milijonov evrov prestopil iz Brondbyja, poleti pa si ga je v svoje vrste močno želel zvabiti trener Cityja Roberto Mancini.


Agger je številnim tetovažam dodal še eno. (Foto: Reuters)