Kot poroča bolgarski spletni portal sportal.bg, so navijači skušali vdreti v slačilnico, namero pa jim je pravočasno preprečili policija. Krivdo za izpad iz tekmovanja je nase prevzel trener moštva Ilian Illiev in se navijačem tudi opravičil, a ti opravičila niso želeli sprejeti.

Nad neprimernim obnašanjem svojih navijačev so bili razočarani tudi nogometaši Levskega, ki so bili ob prihodu v Sofijio deležni številnih besednih napadov.

Hajdukovi navijači razgrajali po Rigi

Nič bolj zgledno se niso na gostovanju v Rigi obnašali niti navijači splitskega Hajduka. Ti so včeraj razgrajali po latvijski prestolnici, zaradi česar je bilo aretiranih osem navijačev, v izgredih pa je bil poškodovan tudi eden policist.

Do navijaškega incidenta naj bi po poročanju tamkajšnjih medijev prišlo, ker varnostniki hrvaških navijačev niso želeli predčasno spustiti na stadion.

Tekma se je sicer končala z zmago domačega Skonta z 1:0, napredovanje v tretji krog lige Europa pa so si kljub temu zagotovili splitski nogometaši, ki so na Poljudu teden prej slavili 2:0. Hajduk v naslednjem krogu tekmovanja čaka obračun z Interjem iz Milana.