31-letni Cole je včeraj vstopil na twitter in že v dobrem dnevu je število njegovih sledilcev preseglo mejo 100 tisoč. A med njimi je tudi kar nekaj navijačev njegovega nekdanjega kluba Arsenala, ki so branilca Chelseaja prišli zmerjati in zbadati, saj mu še vedno niso odpustili, da je leta 2006 od topničarjev prestopil k mestnemu tekmecu.

A Cole se jim ni dolgo pustil nadlegovati in jim je v odgovor posvetil zapis: “Sem, kar sem!!! Zmagovalec!!! Hahahaha, 11 zame, 0 za vas!!!“

S tem je želel privržence Arsenala spomniti, da po njegovem odhodu iz kluba še niso osvojili lovorike, medtem ko jih sam pridno zbira. Da jim bo šlo vse skupaj še bolj v nos, je zraven prilepil fotografijo, na kateri po zmagi v finalu lige prvakov v slačilnici drži najdragocenejši pokal v evropskem nogometu.

Cole je s Chelseajem osvojil že osem lovorik. Enkrat je bil angleški prvak, štirikrat se je zmage s soigralci veselil v FA pokalu, enkrat pa tudi v ligaškem pokalu. Enkrat je Chelsea dobil tudi angleški superpokal (Communiyt Shield), nazadnje pa je konec maja v Münchnu osvojil še ligo prvakov. Arsenal je svojo zadnjo lovoriko osvojil leta 2005, ko je še s Coleom v postavi slavil v FA pokalu.