Nogometaše Manchester Cityja v prihajajoči sezoni čaka težka naloga pri branjenju naslova angleškega prvaka, sploh če ob tem želijo igrati vidno vlogo tudi v ligi prvakov. S pripravami na naporno leto so v klubu začeli v četrtek, dobrih šest tednov pred prvo uradno tekmo v novi sezoni, ko so se zbrali v Innsbrucku.

Na prvih treningih v Avstriji pa še ni bilo Balotellija, ki mu je vodstvo kluba dovolilo, da se po uspešnem nastopu na Euru pripravam pridruži nekaj dni kasneje. Italijan je to s pridom izkoristil in skočil na krajši oddih na Azurno obalo, kjer se je v nočnih klubih zabaval do jutranjih ur.

Na spletu so se pojavile fotografije, ki Maria prikazujejo, kako se v VIP prostoru nočnega kluba okaja z vodno pipo, v roki pa drži še steklenico Dom Perignona. Da mu je ob vsem skupaj še bolj udobno pa skrbi brhka mladenka, ki ga masira.

V nočnem klubu, ki ga je obiskal Super Mario, je tisti večer potekalo tudi lepotno tekmovanje. Balotelli seveda ni zamudil priložnosti in je s tekmovalkami preživel nekaj minut.