Nekateri nogometaši si čas po koncu sezone očitno krajšajo tudi z aktivnostmi, kjer tvegajo poškodbo. Eden od teh je turški vezist Valencie Topal, ki se je pred odhodom iz Španije želel preizkusiti v vlogi matadorja. Turek se je v koridi odločil izzvati mladega bika, oziroma bolj telička, ki pa se ga je na koncu vseeno zelo ustrašil.

Po nekajminutnem gledanju iz oči v oči se je bikec vendarle zapodil proti izzivalcu, turški nogometaš pa se je takrat pognal v beg. A žival je bila hitrejša in Topal je v zadnjem delu nog verjetno začutil tudi katerega od rogov. Na srečo ga mladi bik ni želel resneje napasti in jo je Turek še dobro odnesel, vseeno pa se je iz arene rešil s skokom preko ograde, kjer je vsaj po zvoku sodeč pristal na trdem.

Ni znano, če je Topal pri svojem tveganem početju utrpel kakšno poškodbo, a njegovi delodajalci nad njegovo avanturo verjetno niso bili najbolj navdušeni, še manj pa je bil z videnim na posnetku verjetno zadovoljen turški selektor Abdullah Avcı, saj je Euro vse bližje ...